PAMin uutiset

PAMin uutiset

PAM on tänään neuvotellut hiusalan työehdoista PALTAn kanssa (23.8.2019)

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry ja Palvelualojen työnantajat PALTA ry ovat käyneet 23.8. alustavia neuvotteluja hiusalan työehdoista.

Foodoran ruokalähetit lakossa Norjassa (23.8.2019)

Norjassa ammattiyhdistysliike on onnistunut turvaaman Foodoran ruokaläheteille työsuhteet. Tällä viikolla 140 yrityksen työntekijää meni lakkoon, kun työehtosopimusneuvottelut katkesivat.

PAMin uusi hallitus kokoontuu tänään – tutustu hallituksen kokoonpanoon ja tehtäviin (23.8.2019)

PAMin uuden hallituksen asialistalla polttelevat luottamusmiesvaaleihin, jäsenhankintaan sekä TES-kierrokseen valmistautuminen.

PAMin Ylitalo esittää neuvotteluja festivaalien talkootöistä (22.8.2019)

PAMin edunvalvontajohtaja Jaana Ylitalon mielestä jokakesäinen keskustelu talkootyöstä ei ole festivaalien järjestäjienkään etu. Siksi olisi hyvä istua neuvottelupöytään. Työ- ja sosiaalioikeuden dosentin, OTT Jaana Paanetojan toteaa juuri julkaistussa artikkelissa, että talkootyö-nimikkeen käyttö saattaa peittää työsuhteen.

PAMin suhdannebarometri: Yhä useampi palvelualoilla työskentelevä joutuu turvautumaan asumistukeen ja soviteltuun työttömyystukeen (21.8.2019)

Useampi kuin joka kymmenes Palvelualojen ammattiliitto PAMin tuoreimpaan suhdannebarometriin vastanneista vastaanotti asumistukea ja lähes joka kymmenes soviteltua työttömyystukea huhti−kesäkuussa.

Alkoholintuonti Virosta kasvoi heinäkuussa roimasti (20.8.2019)

Joka neljäs matkustaa Viroon halvemman hintatason vuoksi.

PAMin uuden sähköisen asioinnin pilotti pyörähtää käyntiin syksyllä (19.8.2019)

Uudistetun palvelun pilottivaihe alkaa syyskuussa ja liiton tavoitteena on saada uusi sähköinen asiointi käyttöön vuoden vaiheessa. Testaajahaku on nyt käynnissä.

Oletko kiinnostunut solidaarisuustyöstä? Hae SASKin kunnon työn lähettiläiskoulutukseen! (16.8.2019)

SASK kouluttaa taas syyskuussa valveutuneita ja virkeämmin ajattelevia kunnon työn lähettiläitä. Hae mukaan 26.8. mennessä!

Ryhtiä ammatilliseen opiskeluun–vähemmän luppopäiviä, enemmän lähiopiskelua opettajan kanssa (15.8.2019)

Ammatillista koulutusta pitäisi PAMin Mikko Laakkosen mielestä toteuttaa ehjinä opiskeluviikkoina ilman kotona vietettäviä luppopäiviä. Tähän suuntaan ollaan menossa, hän iloitsee.

Ammattiurheilun parissa opittu periksiantamattomuus kantaa myös asiakaspalvelutyössä (14.8.2019)

Uusi pamilainen, entinen alppihiihtäjä Hilla Hannola, nauttii työssään eniten ihmisten kohtaamisesta. Ammattiurheilutaustasta on hyötyä siinä, ettei Hilla kaihda muuttuvia tilanteita ja ajoittain stressaavaa työnkuvaa.
Avoimet työpaikat "aukeavat" kuvaa klikkamalla.
Liittymislomake avautuu kuvaa klikkaamalla.