PAMin uutiset

PAMin uutiset

Selkeyttä alustatyöhön (15.2.2019)

PAMin eduskuntavaalitavoitteisiin kuuluu saada työsopimuslakiin työnantajaolettama: esimerkiksi työtä tarjoava alusta katsottaisiin lähtökohtaisesti työnantajaksi. Näin sillä olisi myös työnantajan velvoitteet.

Siistijä Heli Jämsen iloitsee työpaikkansa menestyksestä: ”Työntekijöitä pitäisi kuunnella enemmän” (14.2.2019)

Kotisiivoukseen erikoistunut perheyritys Koti Puhtaaksi Oy valittiin viime viikolla Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -äänestyksessä pienten yritysten kategoriassa.

Foodoran läheteille pitkään odotetut taukotilat (14.2.2019)

Taukotiloja ei olisi palautettu ilman aktiivista kampanjointia, pyörälähetti sanoo.

Aulavartijan työssä oppii joka päivä uutta (14.2.2019)

Kouvolalainen Ida Jussila liittyi hiljattain PAMiin. Hän viihtyy työssään AVARN Securityn aulavartijana, ja nauttii asiakaspalvelusta sekä uuden oppimisesta.

Tuhansia erimielisyyksiä selvitettiin, vain aniharva täytyi viedä oikeuteen (13.2.2019)

Viime vuonna PAMiin tuli noin 50 000 yhteydenottoa työsuhdeasioissa. Niistä jäi ratkaistavaksi lähes tuhat erimielisyyttä. Valtaosa selvitetään työpaikoilla tai PAMin aluetoimistoissa ennen kuin oikeusistuimien täytyy tarttua asiaan.

”Haluan nukkua yöni hyvin” - luottamusmies kannustaa kaikkia toimimaan NYT! (11.2.2019)

Pian päättyvä Sipilän hallituskausi on tuntunut oululaisen aluepääluottamusmiehen Niina Ylisirniön arjessa. Siksi hän kiertää nyt ahkerasti toimipaikkojaan Vapaiden valtakunta -kampanjan tukijana puhumassa vaaleista.

Työpaikalla yt-neuvottelut? Täältä ensitietoa kysymyksiin (8.2.2019)

Tiesitkö, että PAMin sivujen kautta pääset tutustumaan alojen avoimiin työpaikkoihin? Sen ja monta muutakin hyvää linkkiä löydät koosteesta, jonka kokosimme työpaikan yt-neuvotteluja miettivälle.

Perustulokokeilulla ei ollut työllisyysvaikutuksia – vahva laadukas palveluverkosto puuttui kokonaan (8.2.2019)

Perustulokokeilulla ei ollut vaikuttavia työllisyysvaikutuksia, mutta sillä oli huomattavia terveysvaikutuksia. Näin tutkimustiimi kiteyttää yhteiskuntakokeilun ensimmäisen vuoden tuloksia. PAMin mukaan vain vahvalla palveluverkostoyhteistyöllä tuetaan henkilöiden osallisuutta työelämään.
Avoimet työpaikat "aukeavat" kuvaa klikkamalla.
Liittymislomake avautuu kuvaa klikkaamalla.