Lemmenranta

Vapaa-ajan viettopaikka Lemmenranta on valmistunut vuoden 2008 keväällä. Rakennus on tehty Niemenharjun Puunjaloste oy:n hirsitalopakettina.

Liikealan Keski-Suomen osaston omistama ja rakentama jäsenten lomapaikka on tarkoitettu pääsääntöisesti jäsenperheiden käyttöön. Perhemajoituksen lisäksi tiloissa voidaan pitää noin 20 hengen työpaikka- ym. tilaisuuksia.

Rakennuksen sisätilat ovat 90 m2 suuruiset; 2 makuuhuonetta, tupakeittiö, iso parvi, pesu- ja saunatilat. Rakennuksen edustalla on lisäksi kuistitilaa yli 20 m2. Rakennus on sähkölämmitteinen ja täysin talviasuttava, lisälämmityksenä ja tunnelman luojana on takkauuni puuhellan kanssa.

Paikan varusteluun kuuluu mm; jääviileäkaappi, astianpesukone, sähköliesi, mikroaaltouuni, pakastin, pesukone, televisio ja vhs-soitin, puulämmitteinen sauna, wc-tilat sekä lämmin vesi ja koneellinen ilmanvaihto.

Vuokralainen vie omat wc-paperit mukanaan.

Ulkotiloista löytyy autolämmityspaikka, soutuvene, venepoiju ja tarvittavat huoltotilat.

Kalastuksesta kiinnostuneille on hankittu kalastusluvat valmiiksi viidelle verkolle ja kahdelle uisteluvavalle.

Hankkeessa ja hankinnoissa käytettiin pääsääntöisesti paikallisten yrittäjien ja työntekijöiden osaamista, mistä kiitos hankkeessa mukana olleille.

Lemmenranta sijaitsee ison Kolimajärven luonnonkauniissa maisemassa niin talvi- kuin kesäaikanakin. Tule kokemaan luonnon hiljaisuus ja läheisyys paikanpäälle.

Varaukset vain osastomme toimistolta ma-ti tai to-pe klo 9.-16.30 puh. 044 984 2919. Kuukausipäivystäjä palvelee muissa asioissa kuten ennenkin p. 040 7194224. Jäsen käytä etuasi!

PAM-Liikealan K-S osasto ry pidättää itsellään oikeuden rajata yksittäisen jäsenen L:rannan vapaata käyttöä.

Kohteen varaustilanteen löydät suoraan varauskalenterista.

Varaaja on käyttäjä ja vastuussa vuokrauksesta!

PAM-Liikealan Keski-Suomen osasto ry 043 pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Hieno retkeilykohde

Lemmenrannasta vain muutaman kilometrin etäisyydeltä, löytyy vaikuttava luontokohde.
Alue on muinaisen Yoldiameren ja Ancylusjärven ulkosaariston rantamaisemia.
Luontokohteen lisäksi alueelta löytyy 5 km pituinen luontopolku `Kivimäen kierros´ sekä `lintutorni´, tornista näkee usean pitäjän alueelle. Tornin lisäksi paikalla on laavu ja nuotiopaikka. Luontoalueen on toteuttanut talkootyönä Korppisen seudun kyläseura ry.