Ajankohtaista


PAMin liittokokous järjestetään syksyllä 2023


Neljän vuoden välein järjestettävä liittokokous käyttää ylintä päättävää valtaa PAMissa. Liittokokouksessa määritellään PAMin tavoitteet ja hyväksytään toimintaohjelma. Kokouksessa valitaan myös liiton puheenjohtaja, hallituksen puheenjohtajan henkilökohtainen varajäsen, hallitus ja valtuusto.

Ensi lokakuussa 24.-26.10.2023 Jyväskylässä järjestetään PAMin liittokokous. Liittokokouksessa linjataan ja hyväksytään liiton tavoiteohjelma ja valitaan liiton puheenjohtaja, hallitus ja valtuusto seuraavaksi neljäksi vuodeksi.

Liittokokouksessa pamilaisten jäsenten mielipiteet ja ääni tulevat esille liittokokousedustajien toiminnan ja kokouksessa tehtävien päätöksien myötä. Ammattiosastot ovat asettaneet liittokokousvaaliehdokkaat kevään 2023 aikana. Ehdokkaat vahvistetaan elokuussa ja pamilaiset pääsevät äänestämään ehdokkaita sähköisessä vaaleissa 28.8.-15.9.2023. 


Liittokokousvaalien äänestysaika alkaa 28.8. 

Liittokokoukseen valitaan vaaleilla 329 PAMin jäsentä kokousedustajiksi tekemään päätöksiä. Sinun ja muiden pamilaisten ääni kuuluu liittokokouksessa näiden edustajien välityksellä.

Voit hakea sinulle sopivaa ehdokasta vaaligalleriassa, joka aukeaa 25.8.

PAMin liittokokousvaalit järjestetään sähköisenä vaalina 28.8.-15.9.2023. Vaalien tulos ja valitut kokousedustajat vahvistetaan torstaina 21.9.2023.